Η Μεγαλοοικονόμου «ξαναχτυπά»: Έστειλε κουραμπιέδες και στον Κανάκη- «Η κακή διαφήμιση είναι διαφήμιση»

Η Μεγαλοοικονόμου «ξαναχτυπά»: Έστειλε κουραμπιέδες και στον Κανάκη- «Η κακή διαφήμιση είναι διαφήμιση»

Μετά τη Βουλή, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου εμφανίστηκε με ένα κουτί κουραμπιέδες και στο στούντιο του ΣΚΑΪ.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που την Παρασκευή πήγε με κουραμπιέδες στη Βουλή προκειμένου να κεράσει τους 147 που δεν ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, αυτή τη φορά πήγε με τα ίδια γλυκά και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά. Υπενθυμίζεται ότι η κ. Μεγαλοοικονόμου, σε προηγούμενη εμφάνιση στην ίδια εκπομπή, είχε προκαλέσει «θερμό επεισόδιο» και προτού αποχωρήσει από το πάνελ είχε πει «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ηγέτης και είναι λεβεντιά, όλοι οι άλλοι είναι κουραμπιέδες».

Αυτή τη φορά, τα γλυκά τα… έστειλε στον Αντώνη Κανάκη, έπειτα από προτροπή του δημοσιογράφου, «για να τον γλυκάνω λίγο». Το «Ράδιο Αρβύλα» είχε σατιρίσει το ξέσπασμά της στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, παρουσιάζοντάς την σαν… λυσσασμένο σκυλί, κάτι που τη διασκέδασε πολύ κατά δήλωσή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μια χαρά άνθρωπος είναι ο Κανάκης και τον συμπαθώ πολύ. Πάντα έβλεπα την εκπομπή του, μου αρέσει η σάτιρα», είπε η κ. Μεγαλοοικονόμου. «Οταν είδα τα βίντεο, ειδικά το δεύτερο που τσακώνομαι με τον κ. Γεωργιάδη, πέθανα στα γέλια. Στο μάρκετινγκ όταν σπούδαζα μου είχαν μάθει ότι και η κακή διαφήμιση είναι διαφήμιση», συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.