ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Συνεχίζεται η άγρια κόντρα Καμμένου- Κοτζιά: «Και ο Καμμένος μπορεί να δημοσιοποιήσει τα sms του Κοτζιά»

Συνεχίζεται η άγρια κόντρα Καμμένου- Κοτζιά: «Και ο Καμμένος μπορεί να δημοσιοποιήσει τα sms του Κοτζιά»

Η κόντρα Κοτζιά – Καμμένου ολοένα και οξύνεται με τους ΑΝΕΛ να περνούν σήμερα στην αντεπίθεση, καθώς ανοιχτό το ενδεχόμενο δημοσιοποίησης των μηνυμάτων και από τον Πάνο Καμμένο, άφησε ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1.

«Ό,τι έχει ανταλλαγεί μεταξύ τους υπάρχει», απάντησε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ στην ερώτηση αν ο Πάνος Καμμένος έχει και αυτός μηνύματα του Νίκου Κοτζιά. «Μετά την αποκάλυψη του μεγάλου ψέματος σε βάρος της Μακεδονίας και ενός ολόκληρου λαού, δεν υπήρχε επιστροφή, δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής. Έπρεπε τα πάντα να δοθούν στο φως και αυτή τη στιγμή δίνεται η ευκαιρία», σημείωσε ο ίδιος.

«Επιτέλους ο κ. Κοτζιάς μετά από πολλούς μήνες και αφού βρέθηκε στριμωγμένος προσπαθεί να ξεφύγει μέσω Δικαιοσύνης», σχολίασε εν συνεχεία ο κ. Τοσουνίδης, σχετικά με τη μήνυση που κατέθεσε χθες ο πρώην υπουργός Εξωτερικών στον Άρειο Πάγο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς ξανά για το αν θα υπάρξει δημοσιοποίηση SMS από τον Πάνο Καμμένο, ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ είπε ότι «θα καταθέσει το αποδεικτικό υλικό και θα δώσει στη δικαιοσύνη την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει τα πράγματα». «Ο Πάνος Καμμένος είναι μια ασυμβίβαστη φωνή αλήθειας», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.