Εξανέστη ο Ανεστίδης...

«Χαριτωμενιά» για τον Κ.Μορφίδη τα… «αγγούρια» της Θ.Μεγαλοοικονόμου στον Γερ.Γιακουμάτο

«Χαριτωμενιά» για τον Κ.Μορφίδη τα… «αγγούρια» της Θ.Μεγαλοοικονόμου στον Γερ.Γιακουμάτο

«Χαριτωμενιά» χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μορφίδης την χυδαία και σεξιστική αναφορά της κυρίας Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου για τα αγγούρια και τους ομοφυλόφιλους.

Ο βουλευτής Καβάλας που νωρίτερα είχε σχολιάσει από τα έδρανα της Ολομέλειας πως ο Αδωνης Γεωργιάδης και η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου «είναι ίδιοι» αναγκάστηκε μέσα σε ελάχιστα λεπτά να κάνει μια περίτεχνη κωλοτούμπα και από το βήμα της Βουλής να δηλώσει «ζητώ συγγνώμη από την κυρία Μεγαλοοικονόμου που είπα ότι είναι ίδια με τον κ. Γεωργιάδη. Δεν είναι ίδιοι. Είναι διαφορετικό να κάνεις μια χαριτωμενιά στην τηλεόραση για τα αγγούρια και διαφορετικό να γενικεύεις τα αγγούρια σε αυτή την αίθουσα». Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα η κυρία Μεγαλοοικονόμου απαντά σε εσωκομματικά πυρά με απειλές περι παραίτησης που θα οδηγήσει σε πτώση της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο κ. Αδωνης Γεωεργιάδης χαρακτήρισε υποκριτική την ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ για τα δικαιώματα της γυναίκας υπενθυμίζοντας τις δηλώσεις της κυρίας Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου με τα αγγούρια και τους ομοφυλόφιλους.

«Η κυρία Μεγαλοοικονόμου σε μια τηλεοπτική εκπομπή χάρισε ζαρζαβατικά στον Μ. Γιακουμάτο λέγοντάς του ότι δεν του έφερε αγγούρια γιατί δεν είναι ομοφυλόφιλος. Για αυτή την φράση την χυδαία και σεξιστική δεν είπατε τίποτα κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Καματερός με κατηγορεί μάλιστα ότι ρίχνω το επίπεδο αλλά δέχεται να κάθετε στα ίδια έδρανα με την Μεγαλοοικονόμου. Μας κατηγορείτε εσείς που καταπίνετε τα αγγούρια της Μεγαλοοικονόμου. Ο άλλος ο συνάδελφος του ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι είμαι ίδιος με την Μεγαλοοικονόμου. Είστε ψεύτες και υποκριτές» είπε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.