ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Α.Λοβέρδος σε ΣΥΡΙΖΑ: «Είστε απαίσιοι εγκληματίες της συμφοράς – Θα σας συντρίψω λόγω τιμής»

Α.Λοβέρδος σε ΣΥΡΙΖΑ: «Είστε απαίσιοι εγκληματίες της συμφοράς – Θα σας συντρίψω λόγω τιμής»

Σφοδρή επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Ανδρέας Λοβέρδος κατά τη συνεδρίαση για την λήψη απόφασης άρσης της ασυλίας του για την υπόθεση Novartis.

Ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος έκανε λόγο για αδίστακτους κακοποιούς που δεν ορρωδούν προ ουδενός και για κανένα λόγο μπροστά στο μικροκομματικό τους συμφέρον.

Μάλιστα χαρακτήρισε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που εμπλέκονται όπως είπε στην στοχοποίηση του εγκληματίες της συμφοράς.

«Ο Γκαίμπελς ήταν ένας απαίσιος επαγγελματίας εγκληματίας. Εσείς είστε απαίσιοι εγκληματίες της συμφοράς. Για ψήφους τελικά στήθηκε και συνεχίζεται καταρρακωμένη αυτή η σκευωρία.
Γι΄ αυτούς και για άλλους λόγους είμαι σήμερα στο στόχαστρο μιας ομάδας πολιτικών κακοποιών.
Επαναλαμβάνω εδώ τώρα τη φράση με την οποία απαντώ στους χιλιάδες πολίτες που σπεύδουν να με στηρίξουν :
Τους σκευωρούς θα τους συντρίψω!!!
Δίνω λόγο τιμής!!!

Ο κ. Λοβέρδος για ακόμα μια φορά χαρακτήρισε τους προστατευόμενος μάρτυρες άθλιους κουκουλοφόρους που ψεύδονται και προανήγγειλε νέες μηνύσεις εναντίον τους.

«Αφήνουν τους ψευδομάρτυρες να επαναλαμβάνουν τις αθλιότητές τους. Και προστέθηκε και ένας, δήθεν σύμβουλός μου κι αυτός, που αποδείχτηκε πως ουδέποτε είχε αυτή την ιδιότητα. Αντιθέτως, ήταν σύμβουλος υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, που πασπάλισε με γελοιότητες τα λεχθέντα από τους κουκουλοφόρους. Και οι τροχήλατες βαλίτσες έγιναν σακκιδιάκι, με το οποίο μοίραζε δήθεν ο Φρουζής χρήματα, όπως οι βασίλισσες του καρναβαλιού πετούν σοκολάτες!!!

Κι όλα αυτά αποκαλούνται δικογραφία!!!

Όλα αυτά τα έχω πει με λεπτομέρειες στις μηνύσεις μου εναντίον των κουκουλοφόρων από πέρσι!!! Και στις νέες μηνύσεις που θα καταθέσω τις επόμενες ημέρες εναντίον όλων ανεξαιρέτως των ψευδομαρτύρων και θα συντρίψω λέξη – λέξη όσες νέες αθλιότητες περιλαμβάνει ο φάκελος που ήλθε στην Βουλή.»

Ο κ. Λοβερδος επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει κανένα εμπόδιο ούτε να επικαλεστεί βουλευτικά και υπουργικά προνόμια και πρόσθεσε ότι θα καθίσει τους σκευωρούς στο σκαμνί

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχω, στο πλευρό μου την αλήθεια και η αλήθεια έχει συντριπτική δυναμική. Με αυτήν θα συντρίψω την σκευωρία σας, με αυτήν θα καθίσουν οι σκευωροί στο εδώλιο του κατηγορουμένου, γιατί οι σκευωροί που οργάνωσαν τη συγκεκριμένη πολιτική πλεκτάνη, είναι κακοποιοί. Κανένα εμπόδιο δεν θα βάλω, όμως, ανάμεσα σε μένα και το κόμμα μας και το λαό, επικαλούμενος υπουργικά και βουλευτικά προνόμια.. Είναι σκευωροί και άθλιοι, συνωμότες.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.