Αυτός ο Έπσταϊν είχε περιγράψει με ακρίβεια το περιεχόμενο των Μνημονίων: «Τους γ... σαν τους Έλληνες»...

Α.Τσίπρας: «Ξαναζεσταμένο και προκατασκευασμένο το ντοκιμαντέρ για το Μάτι» (βίντεο)

Α.Τσίπρας: «Ξαναζεσταμένο και προκατασκευασμένο το ντοκιμαντέρ για το Μάτι» (βίντεο)

Βλέποντας το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ και του Αλέξη Παπαχελά για το Μάτι, δύσκολα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι δεν θα άγγιζε κάποιον. Οτι δεν θα ανατρίχιαζε όποιος το έβλεπε με τις περιγραφές των ανθρώπων που έχασαν τα πάντα. Με το πόσο άδικα 100 ψυχές παραδόθηκαν στην πύρινη λαίλαπα χωρίς καμία βοήθεια.

Κι όμως υπάρχει κάποιος που δίπλα στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ δεν έβαλε τον επιθετικό προσδιορισμό «συγκλονιστικό». Αντίθετα το βρήκε «ξαναζεσταμένο»! Θεώρησε «ξαναζεσταμένες» τις μαρτυρίες που όλους μας λύγισαν, την περιγραφή του τρόμου, το γεγονός ότι εκείνος και η συντροφιά του γνώριζαν ότι υπήρχαν νεκροί και έπαιζαν θέατρο στις κάμερες.

Αν το θεωρείτε αδιανόητο, υπάρχει το ντοκουμέντο. Στη χθεσινή του ομιλία στην Ξάνθη ο Αλέξης Τσίπρας είπε αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Σας διαβεβαιώ δεν έπαθε καμία ηθική κρίση ο Μητσοτάκης, ούτε με την υπόθεση Κυμπουρόπουλου, ούτε με το προκατασκευασμένο και διατεταγμένο, προεκλογικό, ξαναζεσταμένο ντοκιμαντέρ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ για το Μάτι».

Δείτε την επίμαχη ατάκα μετά το 11:25:

Με αυτά τα επίθετα περιέγραψε το ντοκιμαντέρ: προκατασκευασμένο, διατεταγμένο, προεκλογικό, ξαναζεσταμένο! Ακολουθούν μερικές από τις αντιδράσεις στο Διαδίκτυο:

https://twitter.com/eJVjm6cV71WjUoC/status/1125641453709987840

https://twitter.com/Free_Venezuela1/status/1125658211946762240

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.