ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επίθεση μίσους από τον «Σπάρτακο» κατά του υπ. δημάρχου Γλυφάδας Τάσου Γκουριώτη – Το σιβυλλικό tweet-απάντησή του

Επίθεση μίσους από τον «Σπάρτακο» κατά του υπ. δημάρχου Γλυφάδας Τάσου Γκουριώτη – Το σιβυλλικό tweet-απάντησή του

Με ένα κείμενο που «στάζει μίσος» η γνωστή ακροαριστερή οργάνωση (πράκτορες ή/και χρήσιμοι ηλίθιοι που υπονομεύουν συστηματικά την άμυνα της χώρας) «Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων “Σπάρτακος”», επιτίθεται στην παράταξη «Η Γλυφάδα Μπροστά» και στον υποψήφιο δήμαρχο Γλυφάδας Τάσο Γκουριώτη για την εκστρατεία που έχει ξεκινήσει κατά της εγκληματικότητας στη πόλη, βασικά λόγω της αδιαφορίας του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου για την ασφάλεια των δημοτών.

Ας δούμε ολόκληρη την ανακοίνωση τους, σημειώνοντας ότι προηγήθηκε της τρομοκρατικής επίθεσης στα γραφεία του συνδυασμού στην Γλυφάδα! Τυχαίο;

«Κεντρικό ζήτημα του ακροδεξιού συνδυασμού οι εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών, με υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο ένα επιχειρηματία με εταιρεία SECURITY!

Και όλα αυτά στην Γλυφάδα όπου οι Μαφίες κυριαρχούν, με τις βομβιστικές επιθέσεις και τις δολοφονίες από επαγγελματίες εκτελεστές να είναι διαδοχικές και να έχουν ασίγαστο ρυθμό!!!

Λαϊκός Σύνδεσμος, Νέα Δεξιά, Δύναμη Ελληνισμού, Χριστιανοδημοκράτες και Εθνικό Μέτωπο ψηφίζουν Τάσο Γκουριώτη στην Γλυφάδα!

Συγκεκριμένα από τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή στους δήμους που δεν κατεβάζει ψηφοδέλτιο στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου, υποστηρίζει πατριωτικές δημοτικές παρατάξεις.

Στην Γλυφάδα η μοναδική πατριωτική παράταξη είναι «Η Γλυφάδα Μπροστά» του εκδότη Τάσου Γκουριώτη, ενός καλού Έλληνα, οικογενειάρχη και επιτυχημένου επαγγελματία, ο οποίος δεν ανήκει στον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, αλλά έχει αντιμετωπίσει με πολιτική και εκδοτική ηθική το κόμμα και τα στελέχη του».

Η Νέα Δεξιά στην επίσημη ανακοίνωση στήριξης της υποψηφιότητας του Τάσου Γκουριώτη για τον δήμο Γλυφάδας και της παράταξης «Η Γλυφάδα Μπροστά» αναφέρει τα εξής:

«Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 στηρίζει για δήμαρχο Γλυφάδας τον υποψήφιο Τάσο Γκουριώτη και τον συνδυασμό του “Η Γλυφάδα Μπροστά” όπου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος συμμετέχει και ο Αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Γιώργος Καραποστόλου.

Η στήριξή μας προσφέρεται σε έναν πραγματικό πατριώτη που με τις πράξεις του και τη μέχρι τώρα πορεία του έχει αποδείξει ότι πάνω απ’ όλα βάζει την Ελληνική Σημαία, την αγάπη του για τη Γλυφάδα και κατ΄επέκταση την αγάπη του για την Πατρίδα».

H Δύναμη Ελληνισμού δια του προέδρου της, βουλευτή Πειραιά Δημήτρη Καμμένου, εξέδωσε την εξής δήλωση στήριξης: «Θεωρώ πραγματική τύχη για την Γλυφάδα το γεγονός ότι ο Τάσος Γκουριώτης κατέρχεται ως υποψήφιος δήμαρχος της πόλης και πλήθος άξιων και ικανών πολιτών της Γλυφάδας τον έχουν ακολουθήσει ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, μεταξύ των οποίων και ο πρωταθλητής Ελλάδος στο βόλεϊ ανδρών, ο Ανδρέας Ανδρεάδης, του Ολυμπιακού.

Ο Τάσος Γκουριώτης έχει υπηρετήσει την Ελλάδα από κρίσιμες κυβερνητικές θέσεις και έχει αποδείξει την αξία του σε δύσκολες αποστολές, όπως ως επικεφαλής της ομάδας διαχείρισης κρίσεων των Ολυμπιακών Αγώνων. Η Δύναμη Ελληνισμού τον στηρίζει. Οι πολίτες της Γλυφάδας έχουν την ευκαιρία να τον αναδείξουν δήμαρχο. Μην την χάσουν…».

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, βουλευτής, πρώην υφυπουργός Εργασίας και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων, Νίκος Νικολόπουλος, στην δήλωση στήριξης του Τάσου Γκουριώτη και του συνδυασμού «Η Γλυφάδα Μπροστά», δήλωσε:

«Η παράταξη “Η Γλυφάδα Μπροστά” και ο υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Γκουριώτης, έχουν την αμέριστη στήριξή μας και καλώ τους πολίτες της Γλυφάδας να δώσουν την ψήφο τους σε έναν αγνό πατριώτη, καλό χριστιανό, οικογενειάρχη και απόλυτα επιτυχημένο επιχειρηματία. Η Γλυφάδα χρειάζεται ασφάλεια και τεχνογνωσία στην διαχείριση των προβλημάτων της. Ο Τάσος Γκουριώτης είναι ο δήμαρχος που χρειάζεται η πόλη».

Ο γνωστός επιχειρηματίας του χώρου της ασφάλειας Νίκος Αραβαντινός εντάχθηκε κι αυτός στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δήμαρχου Γλυφάδας Τάσου Γκουριώτης, με το συνδυασμό «Η Γλυφάδα Μπροστά».

Νομίζουμε ότι ο συνδυασμός αυτός είναι ένα πολύ επικίνδυνο Ακροδεξιό πείραμα. Που αποδεικνύει όμως το πως η Ακροδεξιά καλλιεργεί την Ανασφάλεια και τη Μισαλλοδοξία!»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας Τάσος Γκουριώτης απάντησε με σχετική ανάρτησή του στο tweet τα εξής: «Ξέρουμε που μένετε και ποιοι είστε. Μπορεί να έρθουμε για κατ’ιδίαν συζήτηση κάποια μέρα…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/gkouriotis/status/1131837335618883589

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.