ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρουμελιώτης: «Θα σου ρίξω κουτουλιά…» – Μπογδάνος: «Δε φοβάμαι, αντέχω» (βίντεο)

Ρουμελιώτης: «Θα σου ρίξω κουτουλιά…» – Μπογδάνος: «Δε φοβάμαι, αντέχω» (βίντεο)

Μία ένταση ανάμεσα σε δύο υποψήφιους δημοσιογράφους για τις βουλευτικές εκλογές επικράτησε στο Action24 και την εκπομπή BrainStorming.

Ο λόγος για τον υποψήφιο της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο, και τον υποψήφιο του ΜέΡΑ25 Ανδρέα Ρουμελιώτη. Και οι δυο τους γνωρίζονται από παλιά και γι’αυτό είχαν και μία ένταση η οποία όμως τελείωσε άμεσα.

Την ώρα που μιλούσε ο Ανδρέας Ρουμελιώτης για ένα βιβλίο που έχει γράψει για την εναλλακτική οικονομία πετάχτηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, λέγοντας πως το γνωρίζει και για το βιβλίο αυτό έχει μάλιστα μιλήσει σε ραδιόφωνο. Εκεί του είπε ο Ανδρέας Ρουμελιώτης: «Θα σου ρίξω κουτουλιά, αν δεν το ξέρεις».

«Δε φοβάμαι αντέχω» είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Δείτε το βίντεο στο 23:00

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.