Το 2026 θα είναι μια «καυτή» χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Θυμηθείτε το...

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τους άνδρες των ΜΑΤ που τον έσωσαν το 2012 (φώτο)

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τους άνδρες των ΜΑΤ που τον έσωσαν το 2012 (φώτο)

Θρασεία, πισώπλατη επίθεση, που είχε σοκάρει το πανελλήνιο, είχε δεχτεί το 2012 ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, τότε, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στο κέντρο της Αθήνας. Τρεις άνδρες, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, είχαν στήσει ενέδρα στον δημοσιογράφο και σημερινό υποψήφιο της ΝΔ στην Α’ Αθηνών, και του επιτέθηκαν καθώς επιχειρούσε να μπει στο όχημά του.

Οι άγνωστοι είχαν χτυπήσει επί ώρα στο κεφάλι και στο σώμα τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, κυρίως με κλωτσιές, ενώ τον έσυραν στο οδόστρωμα και το πεζοδρόμιο, αναφερόμενοι παράλληλα στον ΣΚΑΪ και το Μνημόνιο. Το θύμα της επίθεσης είχε μεταφερθει στο ΚΑΤ.

Πριν λοιπόν από την πρόσφατη… καταδρομική του στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συναντήθηκε με δύο άνδρες της Αστυνομίας, που έχουν ξεχωριστή σημασία για εκείνον: είναι οι άνθρωποι που τον έσωσαν.

Δείτε τι έγραψε στο Facebook:

«Πριν την «καταδρομική» μου στο ΑΤ Εξαρχείων την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφθηκα δυο φίλους: Τον Γιώργο και τον Βασίλη. Είναι οι δύο άνδρες της ΥΑΤ που με έσωσαν από τα χέρια των τραμπούκων το 2012. Με υποδέχθηκαν στην κλούβα έξω από το Πολυτεχνείο, όπως αργότερα οι συνάδελφοί τους στο Πεδίον του Άρεως, και μαζί με τα άλλα παιδιά, τους «ματατζήδες» που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταστήσει στατικούς στόχους των μολοτοφόρων και που βγάζει στη σέντρα για καψώνι, τα είπαμε για ώρα. Μην πολυλογώ. Η ΕΛΑΣ είναι το κράτος και εμείς οφείλουμε να την εξοπλίζουμε και να την καλύπτουμε ούτως ώστε να κάνει τη δουλειά της όπως ξέρει και μπορεί. Δεν χωράνε δικαιολογίες, ούτε καθυστερήσεις. Η αστική δημοκρατία δεν είναι έρμαιο κανενός ιδεοληπτικού χώρου».



ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.