Αυτός ο Έπσταϊν είχε περιγράψει με ακρίβεια το περιεχόμενο των Μνημονίων: «Τους γ... σαν τους Έλληνες»...

Ορκωμοσία: Ποιοι έκλεψαν τις εντυπώσεις και κέρδισαν τα φλας των φωτογράφων;

Ορκωμοσία: Ποιοι έκλεψαν τις εντυπώσεις και κέρδισαν τα φλας των φωτογράφων;

Τα χαμόγελα περίσσευαν σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο. Οι νέοι υπουργοί έφτασαν για την ορκωμοσία συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους, τα παιδιά τους ή και μέλη της οικογένειάς τους.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στην ώρα του για την ορκωμοσία, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ημέρας ήταν οι νεόνυμφοι Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού. Η κ. Μπαλατσινού ήταν και μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες. Φόρεσε μαύρη παντελόνα και ένα λευκό, κοντό, αμάνικο πουκάμισο.

Γαλάζιο φόρεμα επέλεξε η Ευγενία Μανωλίδου, σύζυγος του Αδωνι Γεωργιάδη, η οποία περιτριγυρίστηκε από κάμερες αλλά θέλησε μόνο να ευχηθεί καλή επιτυχία στη νέα κυβέρνηση.

Γαλάζιο επέλεξε και η σύζυγος του κ. Χατζηδάκη.

Ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης με την πολυμελή οικογένειά του

Στα λευκά ντύθηκαν η νέα υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη αλλά και η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινή Αραμπατζή.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Χρήστος Δήμας, συνοδευόμενος από την οικογένειά του

Περισσότερα στιγμιότυπα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.