
Κατά τη σύσκεψη που είχε το απόγευμα ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη και τους υφυπουργούς του, Γιάννη Τσακίρη, Νίκο Παπαθανάση και Χρίστο Δήμα για τις προτεραιότητες του επόμενου εξαμήνου, συμφωνήθηκε η ανάληψη του γενικού συντονισμού σε πολιτικό επίπεδο από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
«Κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναλαμβάνει το γενικό συντονισμό σε πολιτικό επίπεδο, σε συνεργασία πάντα με το πρωθυπουργικό γραφείο το ζήτημα της επένδυσης στο Ελληνικό», τόνισε μετά το πέρας της σύσκεψης ο κ. Γεωργιάδης
Ο υπουργός επανέλαβε την πολιτική βούληση να «τρέξει» το έργο άμεσα, ωστόσο αναγνώρισε ότι πρόκειται για ένα «πολυσύνθετο πρότζεκτ» τονίζοντας πως θα πρέπει να υλοποιηθεί ο διαγωνισμός για το καζίνο και παράλληλα να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις απ’ το ΣτΕ. Ο ίδιος ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος τολμώντας να εκτιμήσει πως μέχρι το τέλος της χρονιάς θα μπουν μπουλντόζες στο Ελληνικό. «Τρέχουμε πάρα πολύ γι αυτό και θα το πετύχουμε», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.
Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα ο κ. Γεωργιάδης ενημερώθηκε για τα προβλήματα της επένδυσης απ’ τον Πρόεδρο του Φορέα της Επένδυσης και Δήμαρχο Ελληνικού ενώ χθες είδε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Lamda Development.
Παράλληλα, εξήγγειλε την κατάθεση στη Βουλή ενός νέου αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου εντός του καλοκαιριού. Τόνισε δε πως άμεσοι στόχοι για το υπουργείο είναι η «σάρωση της γραφειοκρατίας» ώστε η χώρα να καταστεί φιλική προς επενδύσεις χώρες καθώς επίσης και να τεθούν αναπτυξιακά κίνητρα που μπορούν να δώσουν ώθηση σε νέα πρότζεκτς.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.