ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ποιος πολιτικός περπατούσε με ύφος «χιλίων Καρδιναλίων» στο Προεδρικό Μέγαρο

Ποιος πολιτικός περπατούσε με ύφος «χιλίων Καρδιναλίων» στο Προεδρικό Μέγαρο

Λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα ξεκίνησαν να καταφθάνουν στο Προεδρικό Μέγαρο οι καλεσμένοι της δεξίωσης που παραθέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την 45η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Μετά και το τελετουργικό και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου ο Προκόπης Παυλόπουλος, όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο είχε μία συνάντηση μακριά από τους υπόλοιπους καλεσμένους με τους αρχηγούς των κομμάτων.

Μόλις τελείωσε η συνάντηση αμέσως δημιουργήθηκαν πάρα πολλά πηγαδάκια μεταξύ των παρευρισκόμενων. Σε πάρα πολλά από αυτά τα πηγαδάκια θέμα συζήτησης ήταν ένας πολιτικός.

Και συγκεκριμένα σχολιάστηκε πολύ το ύφος «χιλίων Καρδιναλίων» που είχε από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο Προεδρικό. Παρόλο που οι φωτογράφοι του ζητούσαν μία πόζα εκείνος δεν «έσκασε» ούτε ένα χαμόγελο χωρίς να στρέψει το βλέμμα του. Το μπλαζέ ύφος του πολιτικού, που εξελέγη για δεύτερη φορά στο κοινοβούλιο, σχολιάστηκε αρκετά όπως και ο τρόπος με τον οποίο περπατούσε ανάμεσα στον κόσμο αλλά και η γενικότερη στάση του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ποιος είναι άραγε;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.