Αυτό για καλό το είπες Ντόναλντ;

Συνάντηση της Έλενας Ράπτη με τη Δόμνα Μιχαηλίδου

Συνάντηση της Έλενας Ράπτη με τη Δόμνα Μιχαηλίδου

Η Έλενα Ράπτη συναντήθηκε με την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου, στο γραφείο της.

Η κ. Ράπτη κατέθεσε στην Υφυπουργό πρόταση για την Eνοποίηση των Δομών Παιδικής Προστασίας και για την εκπόνηση ενός Εθνικού Προγράμματος Αποϊδρυματοποίησης Πλαισίων Φιλοξενίας Παιδιών.

Επίσης η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης έθεσε το θέμα της χρηματοδότησης των ιδρυμάτων κοινωνικής φροντίδας Θεσσαλονίκης καθώς και της στελέχωσης τους με εξειδικευμένο προσωπικό.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.