ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Άδωνις Γεωργιάδης: «Όποιος πετά μολότοφ και καταστρέφει περιουσίες θα συλλαμβάνεται»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Όποιος πετά μολότοφ και καταστρέφει περιουσίες θα συλλαμβάνεται»

Όποιος σηκώνει χέρι για να πετάξει μολότοφ, πέτρες, να κάνει κατάληψη, να σπάσει βιτρίνες και να κάψει αυτοκίνητα, τότε θα συλλαμβάνεται”, τονίζει χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με αφορμή την πρόθεση της κυβέρνησης για κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθαρίζει ότι στην Ελλάδα δεν θα επιτρέπεται πια η βία.

Σε συνέντευξή του στη Realnews, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζει, επίσης, ότι «η αύξηση των επενδύσεων αποτελεί εθνικό στόχο».

Αναφέρει ότι ετοιμάζεται νομοσχέδιο, το οποίο είναι «εξαιρετικά φιλοεπενδυτικό», εκτιμά ότι «η ταχύτητα με την οποία κινηθήκαμε τις πρώτες δύο εβδομάδες, έχει δώσει στην αγορά μια αισιοδοξία», ενώ σημειώνει ότι «ένας νέος αέρας πνέει ως προς το επενδυτικό κλίμα».

Για το Ελληνικό σημειώνει ότι εντός του 2019 θα έχει ολοκληρώσει το κράτος τις υποχρεώσεις του προς τη Lamda Development, και εκφράζει βεβαιότητα ότι η έναρξη του έργου έως το τέλος του έτους «είναι ένας εφικτός στόχος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει ότι δεν θα επιστρέψει άμεσα στις κινητοποιήσεις στους δρόμους, διότι εξηγεί πως «οι άνθρωποι που κατεβαίνουν στις διαδηλώσεις δεν θα ήθελαν να δουν τον Τσίπρα, που είναι φίλος του Σόιμπλε και τους υπουργούς του, που πέρασαν τα μνημόνια και ξεκίνησαν τις κατασχέσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.