Mαρέβα Μητσοτάκη: Ο «μυστικός» δείπνος με ισχυρές κυρίες του Θερμαϊκού

Mαρέβα Μητσοτάκη: Ο «μυστικός» δείπνος με ισχυρές κυρίες του Θερμαϊκού

Ισχυρές κυρίες του επιχειρείν – αλλά κυρίως της ιατρικής Θεσσαλονίκης έκαναν τραπέζι στη Μαρέβα Μητσοτάκη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο ρεστοράν του Βυζαντινού Μουσείου, στο περίφημο Β, σημείο αναφοράς της σικ πλευράς της πόλης.

Η πρόσκληση για τον «Μυστικό δείπνο» στις γυναίκες που βρέθηκαν στο πλάι της συζύγου του πρωθυπουργού ήρθε εκ μέρους της οργάνωσης «Women Act».

Η Μαρέβα Μητσοτάκη μονοπώλησε το ενδιαφέρον μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού, τη σύζυγο του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια. Καθόταν σε διπλανά τραπέζια και αντάλλασαν επισκέψεις. Όπως γράφει η Espresso, μαζί τους η Γιώτα Ματανίκα, σύζυγος του Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης Θόδωρο Καράογλου, η παιδίατρος – νεογνολόγος, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Κολονίας Ελπίδα Χοχλιούρου, η επιχειρηματίας με τα περίφημα ομώνυμα χαλιά Μάρθα Γραμμενίδου, η οδοντίατρος Μαρία Χατζάκη, η γιατρός – φυσικοθεραπεύτρια Βάσω Καμπά – Κούτρα, η δημοσιογράφος Σύνθια Σάπικα (πρώτο βιολί στην ΕΡΤ τώρα) και άλλες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τον κομματικό μηχανισμό της Πειραιώς παρούσα ήταν η ανιψιά του Γεωργίου Ράλλη, Μαίη Ζαννή καθώς και μία κυρία επί των δημοσίων σχέσεων. Αρχικά η πρόσκληση ήταν για περιορισμένο αριθμό γυναικών αλλά όταν διέρρευσε το γεγονός η λίστα μεγάλωσε για να μη μείνει καμία κυρία δυσαρεστημένη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.