ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ.Ραγκούσης: «Ο νόμος για τη σήμανση στις ταινίες δεν είναι δικός μου και δεν προέβλεπε εφόδους στους κινηματογράφους»

Γ.Ραγκούσης: «Ο νόμος για τη σήμανση στις ταινίες δεν είναι δικός μου και δεν προέβλεπε εφόδους στους κινηματογράφους»

«Ο νόμος του 2010 για τη σήμανση στις ταινίες είναι νόμος Γερουλάνου, όχι δικός μου και δεν προέβλεπε εφόδους στους κινηματογράφους, παρά μόνο πρόστιμα στις επιχειρήσεις» δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και νυν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης.

Υποστήριξε δε ότι είναι γκαιμπελική προπαγάνδα τα όσα λέγονται για τη δική του υπογραφή, μαζί με άλλων υπουργών τότε, στο σχετικό νόμο. Επικαλέστηκε επίσης τις δηλώσεις της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, με τις οποίες επικρινόταν η αστυνομική συμπεριφορά και η ενέργεια των αρμοδίων υπαλλήλων του ΥΠΠΟ, για να επισημάνει ότι δεν φταίει ο νόμος του 2010 για τα όσα έγιναν στα δύο σινεμά.

Ο κ. Ραγκούσης επέμεινε στην άποψη ότι το ντου των αστυνομικών στους κινηματογράφους για τη θέασης της ταινίας Joker από ανήλικους είναι κυβερνητικό σχέδιο και εντάσσεται στο δόγμα της κυβέρνησης «νόμος και τάξης». Όπως δήλωσε μάλιστα, θα έπρεπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης να ζητήσει συγγνώμη. «Τέτοια πράγματα δεν έχει ξανακάνει καμία κυβέρνηση» τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενος στην ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Ραγκούσης εκτίμησε ότι οι εγγραφές στο κόμμα κατά της πρώτες ημέρες της εξόρμησης έχουν φτάσει τις 10.000.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.