ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ.Τζανακόπουλος για προανακριτική Novartis: «Είμαστε ακόμα μέλη της Επιτροπής δεν έχουμε αντικατασταθεί»

Δ.Τζανακόπουλος για προανακριτική Novartis: «Είμαστε ακόμα μέλη της Επιτροπής δεν έχουμε αντικατασταθεί»

Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για την παρουσία του ίδιου και του Παύλου Πολάκη άφησε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σχετικά με την Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση Novartis.

«Το ζητούμενο για εμάς είναι πρώτον η υπεράσπιση της συνταγματικής νομιμότητας -η απόφαση εξαίρεσης μας είναι ανυπόστατη και δεν υφίσταται καν στο νομικό σύμπαν- και δεύτερον δεν πρέπει να δοθεί απολύτως πρόσχημα στη ΝΔ, ώστε να συνεχίσει να παρακωλύει και να εμποδίσει τη λειτουργία της Επιτροπής… Σταθμίζοντας αυτές τις δυο αρχές, στη βάση των όποιων πορευτήκαμε και τις προηγούμενες εβδομάδες θα καθορίσουμε τη στάση μας», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Είμαστε μέλη της Επιτροπής, δεν έχουμε αντικατασταθεί από τον πρόεδρό μας, και θα επιλέγουμε εμείς τον τρόπο που θα εκπροσωπούμε την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στην Προανακριτική», ανέφερε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ενόψει της τρίτης απόπειρας συνεδρίασης που θα γίνει το απόγευμα και πρόσθεσε: «Ο κ. Φρουζής (πρώην επικεφαλής της Novartis Hellas) έπρεπε να είχε καταθέσει τρεις εβδομάδες πριν, αλλά δεν έγινε με ευθύνη της ΝΔ».

Όπως τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος, για το αίτημα εξαίρεσης του κ. Παπαγγελόπουλου η Νέα Δημοκρατία είχε συγκεκριμένο σκεπτικό στη βάση του οποίου εξαίρεσε τον ίδιο και τον κ. Πολάκη, και με βάση το σκεπτικό αυτό θα πρέπει να εξαιρεθούν και άλλα τέσσερα, πέντε, οχτώ ή 15 μέλη της ΝΔ, ανεξαρτήτως της νομικής άποψης του ΣΥΡΙΖΑ.

Τζανακόπουλος: Η ΝΔ επιλεγεί αντί να προχωρήσει την έρευνα, κάνει αντιπερισπασμούς

«Δεν έχουμε κληθεί ως μάρτυρες. Ας κληθούμε πρώτα και θα απαντήσω μετά», απάντησε όταν ρωτήθηκε για το εάν θα προσέλθει ως μάρτυρας στην Προανακριτική.

«Η ΝΔ επιλεγεί αντί να προχωρήσει την έρευνα και για να μην οδηγηθεί σε φιάσκο επειδή ξέρει ότι δεν υπάρχει στοιχειό περί σκευωρίας να φτιάξει επικοινωνιακές κατασκευές για να κάνει αντιπερισπασμούς» επισήμανε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Τζανακόπουλος σχολιάζοντας τη δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, περί φασιστικών πρακτικών από τον ίδιο και τον Παύλο Πολάκη είπε ότι «αν κάποιος έχει επαφή σχέση συναγελάζεται με ακροδεξιούς έχει υπάρξει και παραμένει ακροδεξιός και ιδεολογικά συγγενής με τη ΝΔ είναι ο κ. Γεωργιάδης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.