ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Καταδίκη Η.Κασιδιάρη σε φυλάκιση 4 μηνών με αναστολή για συκοφαντική δυσφήμιση

Καταδίκη Η.Κασιδιάρη σε φυλάκιση 4 μηνών με αναστολή για συκοφαντική δυσφήμιση

Ο Ηλίας Κασιδιάρης κρίθηκε ένοχος για συκοφαντική δυσφήμηση και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 μηνών.

Φυλάκιση τεσσάρων μηνών με τριετή αναστολή επέβαλλε σήμερα το αρμόδιο δικαστήριο στον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, κρίνοντας τον ένοχο για υπόθεση που αφορά σε συκοφαντική δυσφήμηση του Η. Σταύρου.

Πρόκειται για πρώην υποψήφιο βουλευτή της ΧΑ αλλά και μάρτυρα κατηγορίας στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που δικάζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Για την ίδια υπόθεση δικάστηκε και ο Ν. Μιχαλολιάκος, ο οποίος σε αντίθεση με τον Η. Κασιδιάρη κρίθηκε αθώος.

Ειδικότερα, η συγκεκριμένη υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης μετά από μήνυση που έχει καταθέσει ο Η. Σταύρου, υποστηρίζοντας ότι υπήρξαν συκοφαντικές αναρτήσεις σε βάρος του στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής το 2014. Οι αναρτήσεις σύμφωνα με το μηνυτή, έγιναν μετά την κατάθεσή του στην ανάκριση που ερευνούσε τότε την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δικαστήριο έκρινε αθώο τον Ν. Μιχαλολιάκο, με το σκεπτικό ότι την περίοδο εκείνη βρίσκονταν προφυλακισμένος για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και δεν αποδείχθηκε ότι είχε γνώση των επίμαχων αναρτήσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.