Τέτοια «μαυρίλα» που σκεπάζει τη χώρα ούτε στα Τέμπη...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στόλισε μαζί με παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου» το χριστουγεννιάτικο δένδρο στο Μαξίμου (φώτο)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στόλισε μαζί με παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου» το χριστουγεννιάτικο δένδρο στο Μαξίμου (φώτο)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στόλισε σήμερα, μαζί με παιδιά που υποστηρίζονται από την «Κιβωτό του Κόσμου», το χριστουγεννιάτικο δέντρο που βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τα παιδιά ζωγράφισαν και χρωμάτισαν στολίδια, τα οποία κρέμασαν στο δέντρο μαζί με τον Πρωθυπουργό, ενώ στη συνέχεια έλαβαν δώρα.

​Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με τα παιδιά για τα ενδιαφέροντά τους, συνεχάρη το προσωπικό της «Κιβωτού» για το έργο του και εξέφρασε την στήριξή του στον τηλεμαραθώνιο αγάπης που διοργανώνει η “Κιβωτός” την ερχόμενη Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.