
Συνάντηση με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια είχε ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ χαρακτηρίζοντάς την ως εξαιρετική.
Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Τζέφρι Πάιατ σημείωσε πως η εξαιρετική συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών πραγματοποιείται μετά την «πολύ επιτυχημένη επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον με τον πρωθυπουργό», προκειμένου «να καταγραφούν τα επόμενα βήματα για την περαιτέρω ενίσχυση της σχέσης ΗΠΑ-Ελλάδας το 2020».
Δείτε την ανάρτηση του Αμερικάνου διπλωμάτη:
https://twitter.com/USAmbPyatt/status/1217053142761844736
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.