
Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, θυμήθηκε λόγω ημερών, τις πτήσεις και την ρίψη στεφανιού στα Ίμια.
Ο Πάνος Καμμένος, ως υπουργός Εθνικής Άμυνας, κάθε χρόνο πήγαινε στα Ίμια, προκειμένου να τιμήσει την μνήμη των τριών νεκρών αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού.
Το βράδυ της Τρίτης, ο πρώην υπουργός, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μια φωτογραφία, την οποία συνοδεύει με αποσιωπητικά, από την τελευταία του πτήση και ρίψη στεφανιού στα Ίμια, τον Ιανουάριο του 2019.

Ήταν λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όταν είχε μεταβεί με ελικόπτερο στην περιοχή για να προχωρήσει σε αυτή την συμβολική κίνηση, όπως έγραφε ο ίδιος.

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.