Nτόναλντ στείλε την Delta Force να απελευθερώσει το μοντέλο του OnylFans από τα καρτέλ στο Μεξικό. Όλοι θα σε δοξάζουν!

Ο Πάνος Καμμένος, η εξομολόγηση για τη σύζυγό του και η αγάπη του για τα παιδιά – «Οι κόρες είναι άλλο πράγμα» (βίντεο)

Ο Πάνος Καμμένος, η εξομολόγηση για τη σύζυγό του και η αγάπη του για τα παιδιά – «Οι κόρες είναι άλλο πράγμα» (βίντεο)

Σε μια αρκετά εξομολογητική συνέντευξη προχώρησε ο Πάνος Καμμένος. Μάλιστα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγαπημένη του σύζυγο και φυσικά στα παιδιά του.

​”Με την Έλενα γνωριστήκαμε στη δίκη της 17Ν, όπου εγώ ήμουν μάρτυρας κατηγορίας και η Έλενα τότε συνήγορος πολιτικής αγωγής” είπε ο Πάνος Καμμένος.

“Τότε την ερωτεύτηκα και είμαι ακόμη ερωτευμένος μαζί της γιατί είναι μαχήτρια. Είμαστε μαζί 16 χρόνια. Αγάπησε τα παιδιά μου από τον πρώτο μου γάμο, περισσότερο από παιδιά της. Κάναμε στην αρχή να βγούμε τρία χρόνια. Ήταν εκεί και στα δύσκολα και στα εύκολα. Μου στάθηκε και μου στέκεται παραπάνω από ότι μια σύζυγος και μια σύντροφος. Πραγματικά κρατήσαμε μια οικογένεια με πέντε παιδιά, που είναι το στηριγμά μου” τόνισε.

“Αυτή τη στιγμή ήθελα να βγάλω από το στόχαστρο την οικογένειά μου. Θεωρώ ότι αυτή η κατάσταση που ζούμε τώρα είναι πρωτοφανής να γίνονται επιθέσεις στα παιδιά, όπου πολιτικού κι αν είναι, ή στη σύζυγο. Και η Έλενα δέχθηκε επιθέσεις και τα παιδιά μου, αλλά και η γυναίκα του Πρωθυπουργού και η γυναίκα του Αλέξη Τσίπρα. Αυτές οι επιθέσεις είναι ανοίκειες. Αυτό πρέπει να λήξει άμεσα” συμπλήρωσε.

“Η πολιτική δεν με εμπόδισε ποτέ να είμαι δίπλα στα παιδιά. Κάθε Κυριακή τρώμε μαζί το μεσημέρι, ακόμα και όταν ήμουν υπουργός φρόντιζα μία ημέρα από την εβδομάδα να είμαστε όλοι μαζί” ανέφερε ο Πάνος Καμμένος.

“Οι κόρες είναι άλλο πράγμα, αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένος που είδα τα παιδιά μου να μεγαλώνουν παρά την πίεση που δέχθηκαν και λόγω εμού από την πολιτική. Πιστεύω τώρα είναι πιο ευτυχισμένα γιατί έχω χρόνο και είμαι πολύ πιο κοντά τους και να τους βοηθήσω στα πρώτα τους βήματα” συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.