Σφοδρή επίθεση Γ.Πατούλη σε Α.Τσίπρα: «Είναι ντροπή να κουρελιάζει τους νόμους και να ρισκάρει την ασφάλεια των οδηγών»

Σφοδρή επίθεση Γ.Πατούλη σε Α.Τσίπρα: «Είναι ντροπή να κουρελιάζει τους νόμους και να ρισκάρει την ασφάλεια των οδηγών»

Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσιπρα για τις αφίσες στους δρόμους του πρώην πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο Γιώργος Πατούλης.

Ο περιφερειάρχης Αττικής με ανάρτησή στο facebook κατακεραυνώνει τον Αλέξη Τσίπρα, γιατί όπως γράφει έχει γεμίσει το λεκανοπέδιο με παράνομη αφισοκόλληση για να διαφημίσει την ομιλία του.

Ο Γιώργος Πατούλης αναφέρει χαρακτηριστικά «είναι ντροπή πρώην Πρωθυπουργός να κουρελιάζει τους νόμους και να ρισκάρει την ασφάλεια των οδηγών».

Η ανάρτηση του Γιώργου Πατούλη στο facebook

Πάνω απ’ όλα είναι ζήτημα ζωής των συνανθρώπων μας!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, έχει γεμίσει το λεκανοπέδιο με παράνομη αφισοκόλληση για να διαφημίσει την ομιλία του.
Τον καλούμε να συμμορφωθεί με τους νόμους, να αφαιρέσει άμεσα τις αφίσες του. Είναι ντροπή η νομοθετική εξουσία να παρανομεί. Είναι ντροπή πρώην Πρωθυπουργός να κουρελιάζει τους νόμους και να ρισκάρει την ασφάλεια των οδηγών.

Υπάρχουν αφίσες στην Ιερά οδό, στην Πέτρου Ράλλη, στον Κηφισό, στην Αμφιθέας, στην Καλλιθέα(Θησέως), στην παλιά παραλιακή, στην Λ.Κωνσταντινουπόλεως, στη Μεσογείων, στη Λένορμαν, στη Λ.Αθηνών.

Κανένας δεν πρέπει να είναι υπεράνω των νόμων!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Γιώργος Πατούλης τα βάζει με τον Αλέξη Τσίπρα για αφίσες του πρώην πρωθυπουργού. Τον περασμένο Νοέμβριο ο περιφερειάρχης Αττικής είχε στείλει επιστολή στον κύριο Τσίπρα και του ζητούσε να κατεβάσει τις αφίσες που διαφήμιζαν ομιλία του στη Νίκαια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.