Π.Καμμένος για Θεία Κοινωνία: «Λατρεύουμε σπίτι μας -Σε κίνδυνο η Ορθοδοξία από τους ίδιους που αναγνώριζαν αυτοκέφαλα»

Π.Καμμένος για Θεία Κοινωνία: «Λατρεύουμε σπίτι μας -Σε κίνδυνο η Ορθοδοξία από τους ίδιους που αναγνώριζαν αυτοκέφαλα»

Ο Πάνος Καμμένος με tweet του έστειλε μήνυμα για όσους συνεχίζουν να πηγαίνουν στις εκκλησίες, τονίζοντας πως διαφωνεί με αυτή την επιλογή.

Ο πρώην βουλευτής Εθνικής άμυνας, παρότι είναι γνωστό ότι ανήκει στον χώρο της δεξιάς, έστειλε μήνυμα ενάντια σε όσους συνεχίζουν να συναθροίζονται στις εκκλησίες με τον κίνδυνο ακόμα μεγαλύτερης εξάπλωσης του κορωνοϊού, κάνοντας μάλιστα και παραλληλισμό με την αναγνώριση της αυτοκεφαλίας της ουκρανικής εκκλησίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το Εικονοστάσι σπίτι μας, και για όσους πιστεύουμε η ανάγνωση των Χαιρετισμών είναι ευλογία. Ο Κύριος δεν δίδαξε ότι πρέπει να βάλουμε σε κίνδυνο την οικογένεια μας για το παγκάρι ,δυστυχώς κάποιοι υπερασπίζονται όπως ρίσκαραν την ενότητα της Ορθοδοξίας αναγνωρίζοντας αυτοκέφαλα», έγραψε ο Πάνος Καμμένος στο twitter.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.