Αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι: 4 λεπτά μικρότερη η νύχτα και 4 λεπτά μεγαλύτερη η μέρα, ήδη!

Α.Γεωργιάδης για μεταχρονολογημένες επιταγές: «Θα υπάρξει λύση κατά τα πρότυπα των “capital controls”»

Α.Γεωργιάδης για μεταχρονολογημένες επιταγές: «Θα υπάρξει λύση κατά τα πρότυπα των “capital controls”»

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων ανέφερε πως θα υπάρξει λύση για τις μεταχρονολογημένες επιταγές κατά τα πρότυπα των «capital controls».

Ο υπουργός δεν επεκτάθηκε στο θέμα σημειώνοντας ότι οι όποιες ανακοινώσεις θα γίνουν από το υπουργείο Οικονομικών.

Στο μεταξύ, για την πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών σχετικά με το πρόβλημα των μεταχρονολογημένων επιταγών, ενημέρωσε όλους τους κοινωνικούς εταίρους και τα Επιμελητήρια Αθήνας και Πειραιά ο πρόεδρος του ΕΣΑ Σταύρος Καφούνης.

Ο κ. Καφούνης επισήμανε την επιτακτική ανάγκη άμεσης επίλυσης του συγκεκριμένου προβλήματος, που θα συμβάλει στο να παραμείνουν ζωντανές οι παραγωγικές δυνάμεις της χώρας ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου. Πρόσθεσε ακόμη ότι η ολοκληρωμένη πρόταση του Συλλόγου υπολογίζει και τις δύο συναλλασσόμενες πλευρές, έχει συμπεριλάβει απόψεις τόσο θεωρητικών όσο και πρακτικών παραγόντων της χώρας και αποτελεί μία δίκαιη και τεκμηριωμένη λύση που καλύπτει όλους τους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας της χώρας.

Στη συνέχεια ζήτησε από τους προέδρους των φορέων να στηρίξουν την πρόταση, ώστε να καταγραφεί μία ενιαία και δυνατή φωνή όλου του επιχειρηματικού κόσμου της Ελλάδος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.