Τέτοια «μαυρίλα» που σκεπάζει τη χώρα ούτε στα Τέμπη...

Ν.Παπαθανάσης: «Η κυβέρνηση θα είναι αμείλικτη στην αισχροκέρδεια – Τα πρόστιμα θα φτάσουν μέχρι και 1.000.000 ευρώ»

Ν.Παπαθανάσης: «Η κυβέρνηση θα είναι αμείλικτη στην αισχροκέρδεια – Τα πρόστιμα θα φτάσουν μέχρι και 1.000.000 ευρώ»

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, τόνισε ότι ελήφθη η απόφαση τα σούπερ μάρκετ να παραμείνουν κλειστά τις Κυριακές, καθώς όπως αποδείχθηκε το διευρυμένο ωράριο καλύπτει τις ανάγκες και δεν χρειάζεται να λειτουργούν και τις Κυριακές.

Ο κ. Παπαθανάσης, υπογράμμισε ότι πλέον τόσο τα σούπερ μάρκετ, αλλά και τα μίνι μάρκετ είναι υποχρεωμένα να πουλούν και εφημερίδες για να ενισχυθεί ο Τύπος που δοκιμάζεται αυτή την περίοδο.

Ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε κατηγορηματικά, ότι η κυβέρνηση θα είναι αμείλικτη σε φαινόμενα αισχροκέρδειας αυτή την περίοδο και γι΄ αυτό τα πρόστιμα μπορούν να φτάσουν μέχρι και το 1.000.000 ευρώ. Επανέλαβε δε ότι το τηλέφωνο για καταγγελίες «1520», λειτουργεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Τέλος ο κ. Πααθανάσης, δήλωσε ότι η Κυβέρνηση θα δει το προσεχές διάστημα και το θέμα των επιχειρήσεων που παραμένουν ανοιχτές, αλλά στην ουσία υπολειτουργούν και το θέμα των επιταγών που έχουν εκδοθεί, αλλά λόγω αντικειμενικών δυσκολιών είναι αδύνατον να πληρωθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.