Γιάννος Παπαντωνίου: Αποφυλακίζεται εντός της ημέρας ο πρώην υπουργός

Γιάννος Παπαντωνίου: Αποφυλακίζεται εντός της ημέρας ο πρώην υπουργός

Ο Πρώην Υπουργός και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Γιάννος Παπαντωνίου, αναμένεται να αποφυλακιστεί, εντός της ημέρας.

Σημειώνεται ότι ο πρώην υπουργός αποφυλακίζεται με βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας λίγες εβδομάδες πριν εκπνεύσει το 18μηνο της προσωρινής του κράτησης για την υπόθεση των εξοπλιστικών.

Το δικαστικό συμβούλιο είχε κάνει δεκτή την αίτηση που είχε υποβάλει ο κατηγορούμενος πρώην υπουργός και είχε διαταχθεί η αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής εγγύησης 150.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Παρά τη δικαστική αυτή εξέλιξη, όπως είχε δηλώσει και ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο Γιάννος Παπαντωνίου παρέμενε κρατούμενος προσωρινά γιατί δεν είχε τη δυνατότητα να πληρώσει το ποσό της εγγύησης.

Ωστόσο, ο πρώην υπουργός σε λίγη ώρα θα βρεθεί εκτός φυλακών καθώς του δόθηκε προθεσμία μέχρι την 1η Ιουλίου 2020 να καταβάλλει το ποσό της εγγύησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος από την πρώτη στιγμή της ποινικής εμπλοκής του στην υπόθεση αρνείται ότι έχει διαπράξει οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.