
Ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, άσκησε δριμεία κριτική για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.
Μάλιστα, με δήλωσή του, υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση παλινωδεί για την οικονομία και υπογραμμίζει ότι ενώ βλέπει την κρίση να βαθαίνει αρνείται να προβεί σε ουσιαστικά μέτρα.
«Χθες ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε ότι αγνοεί μέχρι και πόσοι είναι οι μακροχρόνια άνεργοι στη χώρα. Το πενιχρό επίδομα που εξήγγειλε μετά από απαράδεκτη καθυστέρηση δεν καλύπτει ούτε το 1/3 αυτών.
Ζήτησε εμπιστοσύνη προς την κυβέρνηση τη στιγμή που χαρακτήρισε τα αιτήματα του κόσμου «αλόγιστα» και τις αναγκαίες παροχές «πρόχειρες».
Τη στιγμή που ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι 415.000 μακροχρόνια άνεργοι “κάπου στη πραγματικότητα εργάζονται” και άρα δεν χρειάζονται ενίσχυση», σημειώνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και συνεχίζει λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε συγκεκριμένη και κοστολογημένη πρόταση.
«Η καθυστέρηση και η ατολμία της ΝΔ κοστίζουν. Την καλούμε να εφαρμόσει έστω και τώρα την πρότασή μας. Κάθε ώρα καθυστέρησης της κυβέρνησης μας φέρνει πιο κοντά στην επιστροφή στα μνημόνια», καταλήγει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.