ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Μία εικόνα χίλιες λέξεις»: Η αποδοκιμασία του Κ.Καραμανλή στον Κ.Μητσοτάκη στην ΔΕΘ (βίντεο)

Ο πρώην πρωθυπουργός διέψευσε όλους τους «παπαγάλους» της κυβέρνησης που διέρρεαν πως «έθαψε το τσεκούρι του πολέμου»

«Μία εικόνα χίλιες λέξεις»: Η αποδοκιμασία του Κ.Καραμανλή στον Κ.Μητσοτάκη στην ΔΕΘ (βίντεο)

Στην κυβέρνηση ήθελαν να πιστεύουν, γιατί προφανώς έτσι τους βόλευε, ότι το ζήτημα Καραμανλή είχε τελειώσει μετά την ομιλία-κόλαφο των Aνωγείων, στην εκδήλωση μνήμης του Δήμου Ανωγείων για τον Ιωάννη Κ. Κεφαλογιάννη, με την οποία ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για το κακούργημα των υποκλοπών και ζήτησε «κάθαρση» του πολιτικού τοπίου. 

Αμέσως μετά οι γνωστές «φωλιές παπαγάλων» ξεκίνησαν να διαρρέουν πως ο Κ.Καραμανλής τα έχει βρει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θα κατέβαζε τους τόνους. Φυσικά επρόκειτο για διαρροές προς εφησυχασμό της μητσοτακικής πτέρυγας.

Μια εικόνα από τη χθεσινή ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη 86η ΔΕΘ που δείχνει ότι η ΝΔ βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση μέχρι τελικής πτώσεως ήταν η στάση του Κώστα Καραμανλή, όταν τα στελέχη της ΝΔ, καταχειροκροτούσαν τον πρωθυπουργό. 

Ο Κ.Καραμανλής σηκώθηκε όρθιος, ωστόσο δεν χειροκρότησε.

Αντιθέτως, το συνοφρυωμένο του πρόσωπο έδειχνε τόσο τη δυσαρέσκειά του όσο και την απόσταση που τον χωρίζει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διαψεύδοντας, έτσι, τους δημοσιογράφους εκείνους που αναπαρήγαγαν τις διαρροές του Μαξίμου ότι με την άνοδό του στη ΔΕΘ στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κ.Καραμανλής στα Ανώγεια έκλεισε την ομιλία του με μια μαντινάδα: «Άλλο το να ‘σαι αητός και άλλο να τον κάνεις, άλλο το να θωρείς κορφές και άλλο να τις φτάνεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Marka2_/status/1568665303772729349

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.