Τώρα, το ποιος είναι «κουκλίτσα» είναι συζητήσιμο...

Α.Χαρίτσης για Αγία Παρασκευή: «Η απαράδεκτη εικόνα με ΜΑΤ να επιτίθενται σε νέους»

Α.Χαρίτσης για Αγία Παρασκευή: «Η απαράδεκτη εικόνα με ΜΑΤ να επιτίθενται σε νέους»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, έκανε επίθεση στην κυβέρνηση για τις «απαράδεκτες» εικόνες με τα ΜΑΤ να επιτίθενται με χημικά σε νέους στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

«Είναι αυτονόητο πως όλοι οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή συνωστισμού, καθώς η πανδημία προφανώς δεν έχει λήξει και ο κίνδυνος παραμένει», σημειώνει ο Αλ. Χαρίτσης, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι «οι χθεσινές απαράδεκτες εικόνες με τα ΜΑΤ να επιτίθενται με χημικά σε νέους στην Αγία Παρασκευή αναδεικνύουν την υποκρισία της κυβέρνησης».

«Δεν είναι δυνατόν να κουνάει το δάχτυλο για άσκοπη συνεύρεση των νέων σε μία πλατεία, την ίδια ώρα που επιμένει στο επικίνδυνο άνοιγμα των σχολείων», συνεχίζει και καταλήγει, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως «επιχειρεί να καλλιεργήσει μια εικόνα επίπλαστης κανονικότητας, αγνοώντας τις εύλογες ανησυχίες γονέων και καθηγητών και οδηγώντας τελικά παιδιά και νέους σε μεγαλύτερο συνωστισμό στις αίθουσες και στα σχολικά προαύλια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.