Τέτοια «μαυρίλα» που σκεπάζει τη χώρα ούτε στα Τέμπη...

Α. Γεωργιάδης: «Ο Φ. Δεληβοριάς εκπροσωπεί ένα τυφλό μίσος κατά της κυβερνήσεως» (βίντεο)

Α. Γεωργιάδης: «Ο Φ. Δεληβοριάς εκπροσωπεί ένα τυφλό μίσος κατά της κυβερνήσεως» (βίντεο)

Επίθεση στον τραγουδιστή Φοίβο Δεληβοριά έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε για τ’ ότι θα «κάνει μηνύσεις».

Δριμεία κριτική στους καλλιτέχνες για τη διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν την Πέμπτη άσκησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ εξαπέλυσε και «βολές» κατά του Φοίβου Δεληβοριά.

Τονίζοντας ότι όλη η Ελλάδα λαμβάνει μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, ο κ. Γεωργιάδης παρατήρησε ότι χτες, οι καλλιτέχνες «έκαναν πορεία και ήταν ο ένας πάνω στον άλλο».

«Θέλουν να κάνουν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση και κριτική. Δικαίωμα τους είναι. Μας αρέσει η Δημοκρατία, αλλά παιδιά, όχι ο ένας πάνω στον άλλο» πρόσθεσε.

«Είσαι κύριε άνθρωπος του πολιτισμού. Έχεις κάποιο επίπεδο, κάποια μόρφωση και πας και κάθεσαι αγκαλιά με κάποιον άλλο για να κάνεις αντιπολίτευση στην κυβέρνηση καταπατώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας κατά του κορωνοϊού;» διερωτήθηκε ο υπουργός.

Υπενθυμίζεται ότι οι καλλιτέχνες διαμαρτυρήθηκαν χτες, έξω από τη βουλή, ζητώντας τη στήριξη του Πολιτισμού από την κυβέρνηση.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε, ωστόσο, ότι είναι «παντελώς ψευδές» πως οι καλλιτέχνες έμειναν εκτός των μέτρων στήριξης.

«Οι καλλιτέχνες μπήκαν από τους πρώτους στα 800 ευρώ και δεν αφήσαμε κανένα απ’ έξω» τόνισε ο υπουργός.

Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Φοίβο Δεληβοριά

Συνεχίζοντας, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στον Φοίβο Δεληβοριά εξαπολύοντας «πυρά» κατά του τραγουδοποιού.

«Διάβαζα χτες τον κ. Δεληβοριά που έλεγε κάποια “ωραία πράγματα” ότι “θα κάνουμε μήνυση”» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ αναφέρθηκε και στην κριτική που του είχε ασκήσει ο Φοίβος Δεληβοριάς για δηλώσεις του σχετικά με τους αλλοδαπούς.

«Ο κ. Δεληβοριάς δεν εκπροσωπεί ούτε τα συμφέροντα των καλλιτεχνών ούτε τους καλλιτέχνες. Εκπροσωπεί ένα τυφλό μίσος κατά της κυβερνήσεως. […] Δεν μιλάμε για την αγωνία του για το καλλιτεχνικό κόσμο αλλά για ένα μίσος κατά της κυβέρνησης» πρόσθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=54&v=7C2b7mOJ9IU&feature=emb_title

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.