
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με δήλωσή του σε γνωστή εφημερίδα, έστειλε μήνυμα προς τους επιχειρηματίες να ανταποκριθούν στα μέτρα τόνωσης που αποφάσισε η κυβέρνηση και να στηρίξουν με τη σειρά τους την οικονομία.
Ο Πρωθυπουργός τονίζει ότι με το πακέτο μέτρων στήριξης της οικονομίας που ανακοίνωσε την περασμένη Τετάρτη, η πολιτεία έχει κάνει το καθήκον της και έχει αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί για τη στήριξη της οικονομίας και της κοινωνίας.
Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει ότι τώρα αναμένει από τους επιχειρηματίες να αναλάβουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης για την τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας και την στήριξη της απασχόλησης.
O Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε:
– «H πολιτεία έκανε το καθήκον της, σειρά σας να κάνετε το δικό σας».
– «Η κυβέρνηση, αντί να μοιράζει επιδόματα ανεργίας, ενισχύει την εργασία. Εμείς επιλέγουμε δουλειές, όχι “λουκέτα”!»
– «Προσωπικά περιμένω, τώρα, και από τους επιχειρηματίες -ιδίως του τουρισμού- να ανταποκριθούν και να ανοίξουν τις εγκαταστάσεις τους. Τους ενθαρρύνω να δράσουν. Γιατί έχουν κι αυτοί το δικό τους μερίδιο κοινωνικής ευθύνης».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.