
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, επισκέφθηκε σήμερα Κυριακή 2 Αυγούστου το οινοποιείο Αργυρού, στη Σαντορίνη.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο υφυπουργός:
«Με τον κ Μ.Αργυρό της “ESTATE ARGYROS” – 4η γενιά οινοποιών της Σαντορίνης απο το 1903 – συζητήσαμε για την αξία της ανώτατης ποιότητας και του σήματός του, ενώ εξάγει το 65% της παραγωγής. Η στήριξη της εξωστρέφειας αποτελεί στρατηγική επιλογή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων». https://twitter.com/npapathanasis/status/1289844573259194368
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.