
Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ενισχύονται οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
Συγκεκριμένα, θα αναπτυχθούν 250 κρεβάτια εντός των επόμενων μηνών προκειμένου να φτάσουν τα 1.200.
Επίσης, αναβαθμίζονται τα Κέντρα Υγείας στα πρότυπα εκείνων που είχαν χαρακτηριστεί ως Κέντρα Υγείας για την αντιμετώπιση της Covid-19.
Παράλληλα, ενισχύεται με προσωπικό όλο το σύστημα Υγείας κι ενισχύονται οι προϋπολογισμοί των νοσοκομείων.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.