Η τροπολογία Κεφαλογιάννη δεν είναι ούτε καλή, ούτε κακή. Ούτε δίκαιη, ούτε άδικη. Είναι ένας καλός λόγος μετανάστευσης...

Άνω κάτω το γραφείο της Ε.Τουλουπάκη – Άγνωστο τι έχει κλαπεί! (φωτό)

Άνω κάτω το γραφείο της Ε.Τουλουπάκη – Άγνωστο τι έχει κλαπεί! (φωτό)

Φωτογραφία ντοκουμέντο από την διάρρηξη στο σπίτι της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη αποκαλύπτει το γεγονός πως ο δράστης ή οι δράστες εστίασαν το «ενδιαφέρον» τους κυρίως στο χώρο δουλειάς της , εκεί δηλαδή που φυλάσσει τα έγγραφά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διάρρηξη πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ και η κυρία Τουλουπάκη, η οποία βρίσκεται εκτός Αθηνών, ενημερώθηκε από τη γυναίκα που είχε το κλειδί το σπιτιού για να το φροντίζει κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

Ακόμα δεν είναι προφανώς σαφές τι ακριβώς έχει κλαπεί , πλην του φορητού υπολογιστή της και πιθανόν σκληρών δίσκων, καθώς η εισαγγελέας επιστρέφει από την Κρήτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.