
O τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το αλαλούμ που έχει προκύψει με τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας και χαρακτήρισε ντροπιαστικό το φαινόμενο πτωχεύσεων νοικοκυριών και επιχειρήσεων.
Στη δήλωσή του ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει:
«Η αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας θα έπρεπε να έχει ήδη υλοποιηθεί. Μετά από μήνες ολιγωρίας, και αφού η κυβέρνηση καταψήφισε τη σχετική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, βλέπουμε τις τελευταίες ώρες ένα απίστευτο αλαλούμ με ήξεις αφίξεις, ανακοινώσεις και διαψεύσεις.
Η κυβέρνηση επιδίδεται σε έναν χυδαίο επικοινωνιακό ανταγωνισμό με τις τράπεζες, μόνο και μόνο για να καρπωθεί ο κ. Μητσοτάκης απόψε στη Θεσσαλονίκη την εξαγγελία του αυτονόητου».
Προσθέτει δε ότι: «Και όλα αυτά την ώρα που η κοινωνία αγωνιά, καθώς με τον νέο πτωχευτικό κώδικα η κυβέρνηση ετοιμάζεται να δημιουργήσει ένα νέο κύκλο μαζικών πτωχεύσεων νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Ντροπή…».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.