ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κακοκαιρία «Ιανός»: Βρέθηκε και μέτωπο από τον Βορά – Αυτός είναι ο χάρτης της καταιγίδας (φώτο)

Κακοκαιρία «Ιανός»: Βρέθηκε και μέτωπο από τον Βορά – Αυτός είναι ο χάρτης της καταιγίδας (φώτο)

Όπως φαίνεται με νεότερο χάρτη, υπάρχει και δεύτερο μέτωπο το οποίο εκδηλώνεται στον ορεινό όγκο του Παρνασσού, ένα μέτωπο το οποίο δεν είχε προαναφερθεί.

Νέα πορεία δείχνει να χαράζει το μέτωπο της καταιγίδας που έπληξε τη Θεσσαλία και τη Φθιώτιδα νωρίτερα. Το τόξο της καταιγίδας, σύμφωνα με νεώτερο χάρτη, λίγο πριν τις 7 το πρωί, δείχνει να έχει μεταφερθεί στην Εύβοια και στα νησιά του Αιγαίου.

Το τρίτο μέτωπο στην περιοχή της Θεσσαλίας και του Βόλου, φαίνεται να έχει υποχωρήσει.

Τα δύο μέτωπα της καταιγίδας -Ιονίου και Θεσσαλίας- ενώθηκαν στο ύψος της νοτιοανατολικής Εύβοιας, σχηματίζοντας ένα τόξο που εκτείνεται από τη βόρεια Εύβοια και τη Φθιώτιδα, έως τη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου, διαπερνώντας τα Κύθηρα, το νομό Χανίων στην Κρήτη και σχεδόν όλες τις Κυκλάδες έως τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του κεντρικού Αιγαίου, τα οποία προσεγγίζει.

Το μέτωπο των καταιγίδων που δημιουργεί ο κυκλώνας Ιανός στο Ιόνιο, κινήθηκε ανατολικά προς τα Κύθηρα, το Αιγαίο και τις Κυκλάδες, όπου φαίνεται να συναντά τις καταιγίδες που πέρασαν από Θεσσαλία και εκδηλώνονται πλέον στην Εύβοια.

Δείτε τον χάρτη της καταιγίδας στις 7 το πρωί:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.