
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης μέσω ανάρτησης στα social media απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ για τα σχόλια για την χρήση χημικών που έγινε χθες έξω από το Εφετείο Αθηνών.
Όπως ειδικότερα αναφέρει κατά το πρώτο επτάμηνο του 2019 με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η αστυνομία χρησιμοποίησε 2.135 χημικά. Από τον Αύγουστο του 2019 έως σήμερα, σε διάστημα 14 μηνών δηλαδή, έγινε χρήση 778 δακρυγόνων και χημικών. Και προσθέτει ότι σε διπλάσιο χρόνο έγινε χρήση τριπλάσιων χημικών.
«Μας κουνάνε το δάχτυλο και γράφουν ψέματα γιατί δεν μπορούν να αντέξουν μια σοβαρή, δημοκρατική αστυνομία», συνεχίζει ο κ.Χρυσοχοϊδης για να καταλήξει: «Εμείς δουλεύουμε ώστε σε σύντομο μέλλον να μη χρειάζονται χημικά».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.