
Δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Marc για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου του Alpha έδειξε προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας 19,7% επί του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης από τους 1007 ερωτηθέντες οι οποίοι δήλωσαν την πρόθεση ψήφου τους αύριο το πρωί οδηγούνταν στις κάλπες, σε ποσοστό 39,2% θα ψήφιζαν Νέα Δημοκρατία. Το 19,5% θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, το 6,5% ΚΙΝΑΛ και το 5,3 ΚΚΕ.
Θετικά όμως είναι τα δείγματα γραφής της διακυβέρνησης τους πρώτους αυτούς 15 μήνες της Νέας Δημοκρατίας καθώς σε ποσοστό 31,8% απάντησαν πως τα βλέπουν θετικά, σε ποσοστό 29,9% μάλλον θετικά, σε ποσοστό 23,1% αρνητικά και σε ποσοστό 13,4% μάλλον αρνητικά.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.