Αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι: 4 λεπτά μικρότερη η νύχτα και 4 λεπτά μεγαλύτερη η μέρα, ήδη!

Π.Πολάκης: «Πολακισμός είναι η ανάδειξη της αλήθειας – Μητσοτακισμός η εξαπάτηση των πολιτών»

Π.Πολάκης: «Πολακισμός είναι η ανάδειξη της αλήθειας – Μητσοτακισμός η εξαπάτηση των πολιτών»

Στην αναφορά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, περί «πολακισμού» απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, με ανάρτηση του στο Facebook.

«ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,χθες στη Βουλή μίλησες άλλη μια φορά για «πολακισμο» φορτώνοντας στη λέξη τις 7 πληγές του Φαραώ…» αναφέρει και συνεχίζει:

«Λοιπόν άκουσε καλά ποια είναι η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ:

Με όσα έγιναν χθες στη Βουλή και σήμερα στο Νοσοκομείο “ΣΩΤΗΡΙΑ”, αποδείχθηκε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι:

– ΠΟΛΑΚΙΣΜΟΣ είναι η με κάθε τίμημα ανάδειξη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ χωρίς φιοριτούρες και περικοκλάδες (ώστε να γίνεται κατανοητή από κάθε πολίτη), κάτι που από τη μία προΰποθέτει κοινωνική ενσυναίσθηση για τις ανάγκες των πολλών και από την άλλη θεμελιώνεται στην προσωπική προσπάθεια για μόρφωση και αξιοπρεπή βιοπορισμό και διαβίωση χωρίς “έξωθεν” βοήθεια, εξυπηρετήσεις, χάρες και “δωράκια” τρίτων.

– ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ είναι η συστηματική ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ των πολιτών εκ μέρους μιας πολιτικής δυναστείας, που με όρους “βασιλείας” συμπεριφέρεται ως “ιδιοκτήτης” της Χώρας, κομπάζει για επιτεύγματα που δεν της ανήκουν , θεωρεί το life style ως προσωπική και πολιτική καταξίωση και για το σκοπό αυτό επιδιώκει διαχρονικά να “υφαρπάζει” την ψήφο του ελληνικού λαού προς εξυπηρέτηση συμφερόντων της ιδίας και των κολλητών της, προκειμένου οι τελευταίοι να συνεχίζουν να τη στηρίζουν!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.