Η «θύελλα» Τραμπ ελπίζω «να μην μας πάρει και μας σηκώσει»...

ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση: «Το πολίτευμα παραμένει η Δημοκρατία – Εκτός αν χαρακτηρίζεται ως “αρνητής” και η Ένωση Δικαστών»

ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση: «Το πολίτευμα παραμένει η Δημοκρατία – Εκτός αν χαρακτηρίζεται ως “αρνητής” και η Ένωση Δικαστών»

Στις απαγορεύσεις που επιβάλει η κυβέρνηση ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου, αλλά και στην επίθεση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα στον Αλέξη Τσίπρα, απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ή αδυνατεί να καταλάβει τι διαβάζει ή κοροϊδεύει τον κόσμο», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «σε αντίθεση με την εγκληματική ανευθυνότητα της κυβέρνησης που τόσο καιρό δεν βλέπει επικίνδυνο συνωστισμό εν μέσω πανδημίας στις σχολικές τάξεις των 27 μαθητών, τις δημόσιες συγκοινωνίες και τους χώρους εργασίας και το θυμήθηκε μόνο για την επέτειο του Πολυτεχνείου, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία από την αρχή ήταν ξεκάθαρος: Λόγω των υγειονομικών συνθηκών η φετινή πορεία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί και για αυτό αντιπροσωπεία του θα προχωρήσει μόνο σε κατάθεση στεφάνου στο ΕΑΤ – ΕΣΑ στη μνήμη των αγωνιστών της Δημοκρατίας».

Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει στην ανακοίνωση της ότι «ο κ. Μητσοτάκης και ο εκπρόσωπός του οφείλουν να καταλάβουν ότι το πολίτευμα παραμένει Δημοκρατία και σε αυτό είναι αδιανόητο να αναστέλλουν την ισχύ του Συντάγματος με απόφαση Υπουργού ή αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.». Και σχολιάζει: «Εκτός εάν χαρακτηρίζουν “αρνητές της πανδημίας” και την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων που καταγγέλλει την πρωτοφανή αντιδημοκρατική μεθόδευση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.