
Το πρωί της Πέμπτης και συγκεκριμένα στις 9:30 ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης και ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, θα ανακοινώσουν νέα μέτρα στήριξης.
Συγκεκριμένα οι δύο υπουργοί θα κάνουν ανακοινώσεις για την πορεία υλοποίησης των μέτρων στήριξης που ανακοινώθηκαν πρόσφατα και για της πρόσφατης εξαγγελίας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την ενίσχυση των ευάλωτων νοικοκυριών.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.