ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Λαγός: Κατήγγειλε στην Ευρωβουλή την συνάντηση του φονιά Κ.Ακίν με Ρ.Τ.Ερντογάν κι ενοχλήθηκε ο… Ν.Ανδρουλάκης!

Γ.Λαγός: Κατήγγειλε στην Ευρωβουλή την συνάντηση του φονιά Κ.Ακίν με Ρ.Τ.Ερντογάν κι ενοχλήθηκε ο… Ν.Ανδρουλάκης!

Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και επικεφαλής της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ, Γιάννης Λαγός, ενημέρωσε το Ευρωκοινοβούλιο για την φωτογραφία του Ρ.Τ.Ερντογάν με τον καταζητούμενο διεθνώς δολοφόνο του Σ.Σολωμού, Κενάν Ακίν​, στα Κατεχόμενα

Το γεγονός ότι ο Λαγός μίλησε στο Ευρωκοινοβούλιο ενόχλησε τον Έλληνα ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη που έκανε λόγο για «ημέρα ντροπής».

«Σήμερα είναι ημέρα ντροπής για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Δώσατε τον λόγο σε έναν καταδικασμένο από την ελληνική δικαιοσύνη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που έχει κάνει δολοφονίες. Ντροπή», είπε ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Το ότι δίνουν τον λόγο στους βουλευτές ενός κόμματος στο οποίο ανήκει ο Ν.Ανδρουλάκης, που έχουν πολλάκις καταδικαστεί ως εγκληματική συμμορία κατάχρησης του δημοσίου χρήματος, είναι φυσιολογικό; Το ότι το κόμμα του άλλαξε όνομα για να μην πληρώσει τα δάνεια που οφείλει στον ελληνικό λαό είναι σύννομο και ηθικά αποδεκτό;

Βέβαια δεν ήταν ο μόνος. Τα ίδια είπε ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης και η ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ποιος Ερντογάν και ποιος Κενάν Ακίν; Για τους προαναφερόμενους «Ο Λαγός πρέπει να πάει φυλακή»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.