Όταν μίλησε ο Πιερρακάκης, σίγησε ο Τραμπ. Έτσι απλά...

Στις 27 Δεκεμβρίου θα κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ο Κ.Μητσοτάκης (φωτο)

Στις 27 Δεκεμβρίου θα κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ο Κ.Μητσοτάκης (φωτο)

Στις 27 Δεκεμβρίου θα κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό ανέφερε ο ίδιος κατά την συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σχετικά με όλα τα δεδομένα γύρω από την πορεία της πανδημίας, τη διαχείριση της κρίσης, και το Εθνικό Σχέδιο Εμβολιασμού στη χώρα.

«Εγώ προσωπικά θα εμβολιαστώ την πρώτη μέρα που θα είναι διαθέσιμο το εμβόλιο στην Ελλάδα, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Στις 27 Δεκεμβρίου» είπε ο πρωθυπουργός στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν μια περιπετειώδης χρονιά. «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος, ότι το 2021 θα αφήσουμε πίσω μας την πανδημία και θα καταφέρουμε να επιστρέψουμε σε γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.