
Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης αναφέρθηκε μέσω Twitter στη διατήρηση της μείωσης των μεταναστευτικών ροών στα νησιά του Αιγαίου.
Όπως σημειώνει ο κ. Μηταράκης «διατηρείται η ουσιαστική μείωση των ροών, μείον 94% στα νησιά τον Ιανουάριο».
Μάλιστα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου δίνει και λεπτομέρειες λέγοντας ότι τον Ιανουάριο του 2020 οι ροές είχαν φτάσει τις 3.043 ενώ τον Ιανουάριο του 2021 έφτασαν τις 188.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.