Σημειώστε μια ημερομηνία: Μάρτιος 2027...

Άγνωστοι πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Άγνωστοι πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Στο στόχαστρο αγνώστων μπήκε το απόγευμα της Πέμπτης το πολιτικό γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα οι άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και πέταξαν τρικάκια. Αμέσως μετά έσπευσαν να εξαφανιστούν.

«Για άλλη μία φορά το γραφείο μου γίνεται στόχος των γνωστών αγνώστων. Να γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να με φοβίσουν. Το κράτος δικαίου και η δημοκρατία θα τους νικήσουν!, έγραψε στο Twitter ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.