ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ο Δήμος Βριλησσίων κατέθεσε εξώδικο κατά του ΔΕΔΔΗΕ για τις διακοπές ρεύματος

Ο Δήμος Βριλησσίων κατέθεσε εξώδικο κατά του ΔΕΔΔΗΕ για τις διακοπές ρεύματος

Ο Δήμος Βριλησσίων, έπειτα την πολυήμερη ταλαιπωρία που είχαν οι κάτοικοι εξαιτίας της διακοπής ρεύματος λόγω της «Μήδειας», επιλέγει τη νομική οδό απέναντι στον ΔΕΔΔΗΕ.

«Η κατάσταση που διαμορφώθηκε εξ αιτίας της πλημμελούς εκτέλεσης των καθηκόντων εκ μέρους του ΔΕΔΔΗΕ είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες κάτοικοι του Δήμου μας να στερηθούν το πολύτιμο αγαθό της ενέργειας για μεγάλο χρονικό διάστημα, εν μέσω χιονιά. Οικογένειες με μικρά παιδιά και ηλικιωμένοι βρέθηκαν σε δεινή θέση και υπέστησαν απίστευτη σωματική και κυρίως ψυχική ταλαιπωρία. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις κινδύνευσαν συμπολίτες μας που χρήζουν ειδικής ιατρικής φροντίδας (λ.χ. αναπνευστική υποστήριξη)» τονίζεται στο σχετικό εξώδικο.

Μάλιστα, ο Δήμος καλεί τον ΔΕΔΔΗΕ να προβεί στην αποζημίωση των υλικών ζημιών που υπέστησαν οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις της πόλης των Βριλησσίων.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το εξώδικο διαβιβάστηκε και στον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, τον υπ. Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, τον αναπληρωτή ΥΠΕΣ, Στέλιο Πέτσα και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ, Γ. Στάσση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προηγήθηκαν ανάλογες κινήσεις από τους δήμους Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου και Ηρακλείου ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνουν και άλλοι δήμοι των βορείων προαστίων, πολλοί εκ των οποίων έμειναν χωρίς ρεύμα για μέχρι και επτά 24ωρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.