ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στον δρόμο που χάραξε η κυβέρνηση ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου; – Καταγγελίες ότι εμβολιάστηκε εκτός σειράς

Στον δρόμο που χάραξε η κυβέρνηση ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου; – Καταγγελίες ότι εμβολιάστηκε εκτός σειράς

O γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης έθεσε ερωτήματα για τους εμβολιασμούς και τόνισε ότι τα σενάρια θέλουν τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου να εμβολιάζεται “εκτός σειράς”.

Ίσως ο περιφερειάρχης “ζήλεψε” τους εν Αθήνα κυβερνητικούς παράγοντες που όταν είχαν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί “ετρεχαν” χωρίς να έχουν προτεραιότητα να κάνουν το εμβόλιο. Και μπορεί να διερωτήθηκε: “Αφού το έκαναν αυτοί γιατί όχι και εγώ”.

Στις 30 Δεκεμβρίου είχε βγει ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας και είχε δηλώσει ότι θα σταματήσει αλλά μερικοί μάλλον έχουν δικό τους πλάνο. Και σίγουρα και εδώ η κυβέρνηση δεν θα ξέρει…

Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, εμβολιάστηκε την Κυριακή στη Χάλκη, παρότι είναι 56 ετών, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης ρωτά την κυβέρνηση:

«-Υπάρχει κάποιο κριτήριο για εμβολιασμούς πέραν των ηλικιακών ομάδων των 60-65 και 75-80 που όλοι μας γνωρίζουμε μέχρι σήμερα;

-Υπάρχει κάποιο κριτήριο προτεραιοποίησης πέραν του ηλικιακού και πέραν των υγειονομικών λειτουργών που να εντάσσει τους πολίτες στους υφιστάμενους εμβολιασμούς;

-Υπάρχει κάποιο κριτήριο πολιτικής, διοικητικής ή κομματικής ιδιότητας που να προτάσσεται έναντι των κοινών θνητών;

Και τέλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αληθεύουν τα δημοσιεύματα ότι ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου εμβολιάστηκε κατά παρέκκλιση των κριτηρίων και της σειράς εμβολιασμού;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.