ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Σπηλιωτόπουλος κατά κυβέρνησης στο θέμα Δ.Κουφοντίνα: «Η εκδίκηση δεν έχει θέση στον νομικό μας πολιτισμό»

Α.Σπηλιωτόπουλος κατά κυβέρνησης στο θέμα Δ.Κουφοντίνα: «Η εκδίκηση δεν έχει θέση στον νομικό μας πολιτισμό»

Μία ακόμα «πληγή» έχει ανοίξει εντός της ΝΔ εξαιτίας των χειρισμών της κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη, αυτή τη φορά για το θέμα του Δ.Κουφοντίνα, με τον πρώην υπουργό της ΝΔ, Άρη Σπηλιωτόπουλο, να καλεί την κυβέρνηση να αλλάξει στάση.

Μετά τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Τζαβάρα, ο οποίος ξεκαθαρίζει με δηλώσεις του ότι δεν παρεκκλίνει από τις θέσεις της κυβέρνησης αλλά ζητεί να δοθούν όλα τα έγγραφα στον Δημήτρη Κουφοντίνα τώρα και ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος, με δηλώσεις του εγκαλεί ουσιαστικά την κυβέρνηση ότι εξωθεί στον θάνατο τον «Λουκά» της 17 Νοέμβρη.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, με ανάρτησή του, ουσιαστικά εγκαλεί την κυβέρνηση ότι εξωθεί στο θάνατο τον υπαρχηγό της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα, τονίζοντας ότι «το κράτος δικαίου δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί την ανθρώπινη ζωή».

«Η θανατική ποινή δεν ισχύει στη χώρα μας γιατί το κράτος δικαίου δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί την ανθρώπινη ζωή. Η εκδίκηση ακόμα κι αν ένα μέρος της κοινωνίας την συγχωρεί, δεν έχει θέση στον νομικό πολιτισμό μας! Η σιωπή είναι ανοχή και συνέργεια σε θάνατο#Κουφοντίνα».

https://twitter.com/aris_spiliotop/status/1365954430156292097

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.