ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Α.Πελώνη για Α.Τσίπρα: «Την πιο κρίσιμη στιγμή για την χώρα επαναλαμβάνει τα ψέματά του»

Α.Πελώνη για Α.Τσίπρα: «Την πιο κρίσιμη στιγμή για την χώρα επαναλαμβάνει τα ψέματά του»

Η Αριστοτέλια Πελώνη επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα και στα όσα είπε και τόνισε ότι συνεχίζει εν μέσω δύσκολων στιγμών για την χώρα να λέει ψέματα.

Απαντώντας στην τοποθέτηση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Βουλή, η κ. Πελώνη διερωτάται τι είδους μορατόριουμ προτείνει ο κ. Τσίπρας και εάν ζητά να σταματήσει να νομοθετεί η Βουλή.

Αναλυτικά η απάντηση της Αριστοτελίας Πελώνη:

«Ο κ. Τσίπρας κρίνεται γι΄ αυτά που λέει και για το ύφος του. Αλλά αυτά είναι γνωστά.

Ένα χρόνο μετά την έναρξη της πανδημίας, μένει ο ίδιος. Επαναλαμβάνει τα ίδια ψέματα την πιο κρίσιμη στιγμή. Ψέματα για τον αριθμό των ΜΕΘ που αυξήθηκαν από τις 565 επί των ημερών του στις 1.400 σήμερα, ψέματα για τις αντοχές του ΕΣΥ, ψέματα για τις πορείες συγχρωτισμού στις οποίες δήθεν δεν διασπείρεται ο ιός.

Την πιο δύσκολη ώρα, και ενώ από την αρχή της πανδημίας δεν έχει στηρίξει την κοινή προσπάθεια, το μόνο που βρίσκει τώρα να προτείνει είναι η κυβέρνηση να κατεβάσει τα μολύβια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τι είδους μορατόριουμ προτείνει ο κ. Τσίπρας; Ζητά να σταματήσει να νομοθετεί η Βουλή; Παραδείγματος χάριν, να μην κατατεθεί την Τρίτη στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο με το οποίο ολοκληρώνεται ρυθμιστικά η εμβληματική επένδυση του Ελληνικού και ανοίγει ο δρόμος για τη μεταβίβαση των μετοχών; Να σταματήσει η κυβέρνηση να κυβερνά, υπό την απειλή ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν σε πορείες και διαδηλώσεις αν δεν γίνουν δεκτά όσα λέει; Ας αφήσει τα συνθήματα κι ας απαντήσει καθαρά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.