ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Α.Λοβέρδος: «Είναι η ώρα κάθε Πασόκος να γυρίσει σπίτι του»

Α.Λοβέρδος: «Είναι η ώρα κάθε Πασόκος να γυρίσει σπίτι του»

Για την πιθανή επιστροφή όλων εκείνων που στο παρελθόν είχαν στηρίξει την παράταξη και στην πορεία έφυγαν έκανε λόγω ο Ανδρέας Λοβέρδος λέγοντας ότι «είναι η ώρα κάθε Πασόκος να γυρίσει σπίτι του».

Παράλληλα, πηγές που πρόσκεινται στον κ. Λοβέρδο σε δημοσιογραφική ερώτηση σημειώνουν την πρόσφατη απάντηση που έδωσε για πιθανή επιστροφή στο κόμμα των Βενιζέλου, Διαμαντοπούλου, Μανιάτη: «Δεν θεωρώ ορθό να τοποθετηθώ επί συγκεκριμένων προσώπων. Αναφέρατε ήδη τρεις εξαιρετικές πολιτικές προσωπικότητες μεταξύ των οποίων και έναν ηγέτη του κόμματος στα πιο δύσκολα χρόνια. Θα ήταν εκ μέρους μου έλλειψη σεβασμού να χρησιμοποιώ τα ονόματά τους. Θα έδινα σε κάποιους την εντύπωση πως προσπαθώ να τους εκμεταλλευτώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχολιάζοντας τέλος διάφορα ευφάνταστα σενάρια, όπως τα χαρακτηρίζουν, για την υποψηφιότητα Λοβέρδου, οι συνομιλητές του υπογραμμίζουν με νόημα εκείνο που και ο ίδιος ο Α.Λοβέρδος υποστηρίζει, ότι δηλαδή: «η διασπορά ψευδοειδήσεων είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης πολιτικών αντιπάλων που αξίζει περιφρόνησης. Αλλάζει αν κατατίθενται δημόσια επιφυλάξεις, ερωτήματα και διαφορετικές απόψεις. Ο διάλογος προωθείται ο διάλογος, μέσα από τη διαφορετικότητα κι όχι με διαρροές ή με απειλές διαγραφών» επισημαίνοντας μάλιστα ότι προσωπικά ο Α.Λοβέρδος δηλώνει ότι είναι «ΠΑΣΟΚ μέχρι κόκκαλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.